Nieuws

23-01-2021

O P R O E P  

Gezocht een lid voor de kascontrole commissie.

Het bestuur vraagt een lid van de VNN om toe te treden tot de kascontrolecommissie. De commissie bestaat uit drie leden, waar een lid reserve is. Hij/zij heeft affiniteit en liefst ook ervaring met de controle van verenigingsfinanciën. Bij aanmelding stroomt u in als reserve lid en neemt u in 2022/2023 actief deel aan de controle. 

Meldt u zich aan bij onze secretaris Caroline??

secretaris@nederland-noorwegen.nl of 06 28414294

HansJMG.

 

19-01-2021

Beste leden van de Vereniging Nederland-Noorwegen,

Het bestuur is blij dat Ronald Hage zich bij ons gemeld heeft om lid te worden van het bestuur. De lege plek die Sissel de Vries -Skjøthaug bij ons achterliet is daarmee weer ingevuld met iemand die Noorwegen ook in zijn hart gesloten heeft. U kent hem van zijn mooie verslagen van wandelingen door Noorwegen, beschreven in Kontaktlinjen. Ronald zal fysiek of digitaal worden voorgesteld in de ALV 2021 zodat hij, na uw goedkeuring, officieel kan toetreden tot ons bestuur. Nu denkt en doet hij alvast mee in het bestuur als beoogd bestuurslid.

Helaas heeft Leo van der Torre om gezondheidsredenen zijn functie als penningmeester en ledenadministrateur moeten overdragen aan Tor Ragnar Larsen. Hij heeft alles keurig van Leo overgenomen zodat dit belangrijke onderdeel van onze vereniging weer geborgd is. Het bestuur wenst Leo een goed herstel toe.

In de komende maanden zult u veranderingen gaan ontdekken aan onze Website. Voor de technische ondersteuning en adviezen hebben wij een overeenkomst gesloten met Maurice Molenaar van WebCase. Ondergetekende is nu verantwoordelijk voor het bijwerken van de Website en is zich aan het “invechten”. Er gloort echter aan de horizon een ervaren Webmaster, waarover later meer!

HansJMGroen,

Voorzitter.

 

 

Beste leden regio Noord-Holland,

december 2020

Het is bijna 4 maanden geleden dat wij de lezingen van dit najaar en het Julefest hebben geannuleerd i.v.m. het Coronavirus.

Op dit moment, januari 2021, zitten we nog midden in de  verspreiding van het Corona virus.

Daarom kunnen wij als bestuur niet anders dan de voorschriften van de regering volgen en hebben we besloten om volgend jaar de lezingen en de buitenactiviteit tot de zomer te annuleren.   

We hebben goede hoop dat wij jullie na de zomer van 2021 weer voor de eerste lezing kunnen uitnodigen.

Ondanks de huidige beperkingen om bij elkaar te mogen komen, wensen wij jullie allen warme en gezellige feestdagen toe in een goede gezondheid.

Met vriendelijke groet,

De regiocoördinator IJsbrand Bruijn en regiomedewerkers Rob Klop, Ron Hart en Niek Klaver
Regio Noord-Holland noord