Velkommen!

Wij zijn een vereniging van Noorwegenliefhebbers en vinden het leuk om ons enthousiasme over dit prachtige land met elkaar en anderen te delen!

De vereniging organiseert (regionale) bijeenkomsten en lezingen en de jaarlijkse ledendag.
Leden van de vereniging ontvangen uitnodigingen voor deze activiteiten (raadpleeg onze agenda).
Daarnaast krijgen leden vier keer per jaar het blad Kontaktlinjen, gemaakt voor en door leden, in de brievenbus. Verder versturen wij periodiek een uitgebreide digitale nieuwsbrief zowel naar leden als niet-leden die zich hiervoor aangemeld hebben.
Voor actuele berichten verwijzen wij je naar Instagram en Facebook. Deze berichten zijn ook, als je geen Instagram- of Facebookaccount hebt, te vinden op onze website >>lees verder

Via genoemde kanalen krijg je informatie over allerlei zaken die op Noorwegen (en Nederland in relatie tot Noorwegen) betrekking hebben.

Enthousiast geworden? Word nu lid!


    

Friluftsliv: de liefde van de Noren voor het buitenleven – voor meer informatie: bekijk een mooie bijdrage van visitnorway.nl
Friluftsliv’ is niet verbonden aan een bepaalde activiteit. Voor de Noren heeft het een diepere betekenis, iets in de trend van even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en deel uitmaken van de ‘wij-cultuur’ die mensen zowel verbinding met elkaar als met de natuur geeft.