Prachtfoto’s zonder poespas

Wat is er mooier dan de wereld te ontdekken door op pad te gaan naar een andere omgeving met prachtige natuur en een boeiende cultuur. Dat kan bijvoorbeeld een mooie wandeling door het bos in Drenthe zijn of voor anderen een lange reis naar de Samen in het noorden van Noorwegen. De bestemming maakt niet uit. Wat telt is de beleving en de positieve energie die dat oplevert. Dat gevoel wil je graag zo lang mogelijk vasthouden en weer kunnen ervaren op het moment dat je je foto’s bekijkt. Dit ook de reden dat we zoveel fotograferen. We verzamelen herinneringen van onze emoties en interesses. Die willen we vastleggen en graag delen met anderen. Nu heeft Iedereen wel een fototoestel, maar veel mensen hebben geen zin om een complete foto uitrusting van een flink aantal kilo’s mee te zeulen. Dat is ook niet zo gek.
Tijdens een mooie wandeling of verre reis wil je je niet laten beperken of vermoeien met extra ballast. Maar kan je dan nog wel prachtige foto’s maken die je herinnering zo mooi mogelijk laten zien. Ja! Natuurlijk! Met een paar simpele tips en trucs laat Hillebrand Breuker tijdens de lezing zien dat je zelfs met een telefoon en compact camera foto’s kunt maken die er professioneel uitzien. Je vrienden zullen versteld staan van de mooie beelden die je maakt.

Hillebrand Breuker is een gepassioneerd landschap- en natuurfotograaf. Zijn foto’s worden regelmatig in allerlei bladen en tijdschriften gepubliceerd. Hij organiseert fotografieworkshops en -reizen in Nederland, maar ook ver daar buiten. Zie ook: www.hillebrandbreuker.nl


Locatie: restaurant Elanderhus van het Scandinavisch Dorp, Oude Badweg 1, 9766 TJ Eelderwolde
Datum: 18 januari
Aanvang: 19:30 uur
Bijdrage: leden € 3,00, niet-leden € 6,00