Julebord

De Vereniging Nederland-Noorwegen organiseert dit jaar als landelijke ledenactiviteit een Julebord: een kerstbijeenkomst met een gezamenlijke maaltijd. Het Julebord vindt plaats op zaterdag 9 december 2017 in het sfeervolle restaurant Elanderhus van het Scandinavisch Dorp.
Deze locatie is prachtig gelegen aan het Paterswoldsemeer en ademt de ons zo bekende Scandinavische sfeer. Als Noorwegenliefhebbers voelen wij ons hier thuis!

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 14.00 uur: aankomst, koffie/thee met iets lekkers en gezellige activiteiten in kerstsfeer
  • 16.30 uur: Scandinavisch 4-gangenbuffet
  • ± 19.00 uur: afsluiting bijeenkomst

Dit Julebord is in principe exclusief voor leden, omdat de vereniging een deel van de kosten voor haar rekening neemt. De eigen bijdrage voor bovenstaand programma + 1 consumptie bedraagt voor leden € 19,50 p.p. (kinderen t/m 10 jaar € 12,50). Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Daarvoor zijn ter plaatse muntjes te koop. Tijdens de maaltijd staat er water op tafel.
Wanneer u niet alleen wilt of kunt komen, is het mogelijk een introducé mee te brengen. U dient de introducé tegelijkertijd met uw eigen aanmelding op te geven en voor hem/haar te betalen. Het tarief voor introducés bedraagt € 32,50 p.p. Uw introducé kan er natuurlijk ook voor kiezen lid te worden en daardoor de ledenprijs voor het Julebord te betalen. Het lidmaatschap kost voor de rest van 2017 slechts € 7,- (individueel lid) of € 8,75 (stellen) en daarna per jaar € 28,- resp. € 35,-. Een interessante optie! Uiteraard dient men dan wel minimaal een jaar lid te blijven.

U kunt zich aanmelden voor het Julebord bij Caroline Geldtmeijer, e-mail: secretaris@nederland-noorwegen.nl of tel. 06-28414294. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 november a.s. De eigen bijdrage kunt u overmaken op bankrekening NL06 INGB 0004 4722 91 t.n.v. 'Vereniging Nederland-Noorwegen activiteiten' onder vermelding van de namen van de deelnemers en uw postcode. Uw aanmelding is definitief na ontvangst van uw betaling. Mocht u wegens omstandigheden genoodzaakt zijn af te zeggen, dan ontvangt u bij afmelding tot 30 november a.s. 50% van uw betaling terug. Na die datum is gedeeltelijke restitutie helaas niet meer mogelijk, vanwege de financiële verplichtingen die de vereniging is aangegaan.

Komt u van wat verder weg en wilt u 's avonds liever niet meer naar huis rijden? Het is mogelijk om in het Scandinavisch Dorp te overnachten. Een mooie gelegenheid om er een weekendje weg van te maken. Voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en arrangementen van de blokhutten verwijzen wij u naar de website van het Scandinavisch Dorp of tel. 050-5256867.

Wij kijken uit naar 9 december en hopen u daar te mogen begroeten!


Locatie: restaurant Elanderhus van het Scandinavisch Dorp, Oude Badweg 1, 9766 TJ Eelderwolde
Datum: 9 december
Aanvang: vanaf 14.00 uur tot ca. 19.00 uur
Bijdrage: leden € 19,50 (kinderen t/m 10 jaar: 12,50); introducé € 32,50